Friday, January 4, 2013

good listener

Honestly,I admit that I am so far from others.Kadang tertinggal ke belakang.Agak invisible dalam kalangan kawan.Kadang-kadang apa yang aku cuba sampaikan tidak sampai pun kepada mereka.Aku agak negative thinker dalam bab bercakap antau berkomunikasi ni.I mean like,eh betul ke ape aku cakap ni?die dgr ke tak eh ape aku cakap?malunya nk cakap.Yeah,aku macam tu.Susah kadang2.Its related to my confident level.Aku lebih banyak diam dalam mana-mana group.Only certain people that I can talk easily and comfortably yet I have no doubt to tell them what I feel.Tapi aku fikir,inilah diri aku.Kalau aku tiba tiba jadi lebih peramah,then ini bukan aku.Maybe possessed.haha..Dan apa yang penting,tak perlu balas balik kalau ada manusia yang tak layan pun apa kau ckp,tp jadilah a good listener.Maybe it suits me better.who knows ?

p/s:menunggu mr. right yang juga good listener and boleh motivate diri aku untuk jadi lebih baik.hehe.