Tuesday, September 18, 2012

makan dan makan

Okai semalam aku ikut lisa pergi makan-makan dekat ict uia.deorang mahu celebrate birthday kawan dieorg.ijat taksilap.so,lisa ni iya iya ja ajak aku join.macam biasa aku bukanlah cakap sgt kan.haha.Yang bestnya mereka semua ni sangat happening.even aku tak lah nk sampuk ape yg deorg sembang tapi aku respon jugak lah kalau deorg tanya.

lepas makan dominos terus nyanyi lagu happy birthday to ijat.Banyak jugak yang join.naimah,fifah,lisa,kakai,pika,ane ane,ali,shahrul,ijat for sure n bob...

Thanks to ane ane sebab die yang belanja pizza tu.aku mmg mkn banyak sebab aku tak cakap sgt.so keje aku makan jelah.haha.buat muka tak malu.ceh.padahal malu gile.

Thanks to all jugak sebab sudi ajak aku join makan makan tu.

bye.