Sunday, September 16, 2012

K.A.M.I

Assalamualaikum...

Perkara yang dah common gila aku nk sebut...lama sungguh aku tak hapdet blog ni kan.berbulan-bulan jugak lah.Agaknya kalau blog ini adalah sebuah rumah,mesti dah bersawang.Dah macam rumah hantu agaknya..

First of all,banyak yang dah berubah dalam hidup ni.kalau dulu dekat CFS aku dah melalui masa keseorangan. Honestly aku loner dekat CFS.haha.padanlah muka kan. Tapi Alhamdulillah,Allah tu maha Adil. Aku dipertemukan dgn kawan yang dah kenal tapi baru rapat di IIUM Gombak. Sesungguhnya aku sgt bersyukurlah.Kalau dulu aku pergi kelas sorang sorang tapi tidak lagi sekarang.Setiap kali ke kelas sudah ada peneman.hehe.

Mahu tahu siapa?ok.
kami semua ade 4 orang terdiri daripada aku sendiri,Didie,Lisa,Kila, and Aisyahmm.
me,Kila and Aisyah and...
Lisa

Lisa gambar sorang sorag sebab kami tak pernah ambik gambar 4 org lagi.How sad!haha

Apepun harap aku,kami akan stick together until forever...cewah..

Kami ni kalau pergi KAED,tak pernah tak sekali,mane pergi pun berempat.(bukan merempat).Tapi dalam happynye kami ni mesti ade yg terasa dgn sikap kami.Memang,kami memang jenis yang ignorant,tapi kami bukan assobiah.Kami mahu kawan dgn semua org.Sempena bulan Syawal yg dah nak berakhir ni,aku minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.
Selamat Hari Raya.. :)

Wassalam.