Thursday, September 20, 2012

KAEDfest day 2.

Actually,event ni dah start hari selasa lepas tapi aku baru on duty hari ini(rabu).so, hari ni esok dan jumaat lah yang akan nmpak muke kiteorg di KAED.batch kiteorg bukak booth yang menjual rojak buah,buah jambu,air tembikai dan lychee cocktail.Tukang promote die adalah lisa.walaupun hanya menjual rojak selama 3jam tapi penatnye mak je tawu.Then balik bilik,malam masuk pulak 7Alam...aku ni macam biase penakut...so tawu2 jelah...kiteorg pecah rekod sebab paling ramai masuk yakni 7 org..same la 7alam kan.paling kuat menjerit geng kiteorg lah.Abang yang handle bende alah ni memang geleng kepala ja.

next ade busking.Aku rase KAED lah paling cool.aku suka.

Gambar esoklah aku update.malas. ;D

KTHANKSBAI.