Thursday, October 27, 2011

Lantak kaw :)

aku hanya buat ape yang aku rase betul..
kaw tak payah nk sibuk and aku pun tak suruh kaw sibuk...
kaw seperti ketam mengajar anaknya berjalan....
mahu nasihat org tp diri sendiri?
ye...nasihat kaw bagus...tapi aku tak tahu ape niat kaw yg sebenar..
sekadar mahu menunjuk ataw belagak kaw hebat,bagus...
if aku ckp mcm ni,for sure org ckp aku negative thinker..
kaw sendiri pun pernah tujukan kat aku begitu...
tapi...aku tak kisah...everyone have their own way of thinking....
ape yg aku nk kau tahu..
kau tolong la...
tak payah mcam tu dengan aku..
ur advice??
i dun wanna accept it!!
i dun wanna hear it!
i dun even care about it!!