Tuesday, June 7, 2011

Xmen First class. n bau mulut T_T

today,aku keluar pg sungai petani kedah..
menonton wayang seorang diri.
ahah...dah biasa!!!

aku tgk citer XMEN FIRST CLASs.
mmg best.cerita omputih...
biaselah....

actually kuar ngan adik aku..but she's goin somewhere else..
date maybe...aich...budak2 zaman skg..
then sempatla aku online kat starbucks.

mase dalam cineplax cinema tu..
sebelah aku ade la mamat ensem sorang.[ensem ke -_-'']
n sebelah lagi ade budak kecik bersame bapaknye..
tgh best2 menikmati citer ni tetibe aku ade bau something.
elok org sebelah ni menghembuskan nafasnye,
mesti kuar bawu.
aich...bawu ape nih.??
bau cam longkang ade gak..:P

aku tak sure la kan bawu mulut sape.
mamat ensem sebelah aku ke,budak kecik ni...
aich....ape da...terpakse aku tutup idung ngan shawl aku.heheh
kalau bawu mulut mamat ensem sebelah aku,sia2 je.
muke ensem tapi mulut...huhh...
power..haha
pape pun.
i'm enjoy watching this movie even sesorang.haha

p/s:kalau mulut berbau selalu la makan eclipse ke,ape ke..ang boleyh mnyegarkan nafas anda...tak la org bau mulut kite.hehe