Sunday, April 11, 2010

Sharing Moment

Wah...bez sangat ari ni...
bangun tu kiteowg berciap2 pg mid valley....
cam biase tranformasi akan berlaku...hehe ;)
kitewg juz jalan2 je smbil cuci mate...
coz..no money no talk la~~
huhu.
then balik tu pgi umah nenek izzah
abg izzah datang mngambil kami kt mid..
aku tgk family deowg ni mmg happy la..
sweet je..
hehe...thankz to izzah coz jak kiteowg ni
maklong n ank2 nye sgt comel lar~


btw.....tgk bola gak...kedah lawan N9..
1st kedah masukkan gol..
best giler...pastu seri coz N9 bg masuk gol..huhu :(
Last2 N9 mnang...tp kedah kalah penalti je...tak kisah sgt pon..
pepon kedah is the best!!hehe

then malam ni..kiteowg ader wat sharing moment...
sweet sgt....siap mnangis2 lagi
daripada ape yg kiteowg share tu
dptlah aku simpulkan bahawa...
manusia tidak semua sempurna...kite kena terima itu
bnyak kesalahan kite buat tanpa kite sedar pon..
kite jugak tak boleyh lar pandang rendah kat org lain
cam kes aku..
ade jugak manusia yang suke pandang rendah kat aku n owg lain
aku sedar aku budak kampung je...
but its better dari aku jadi cam  BUDAK BANDAR yang kadang2 lebih jengkel!!
tak tawu HORMAT orang lagsung!!!

jangan fikir yang diri itu tinggi sangat,jangan menunjukkan diri tu tawu semuanya,jangan membuatkan diri tu dibenci oleh org sekeliling.jangan membuat MAKSIAT,janganalah sesekali menunjukkan diri tu baik sangat walhal diri tu ade jugak kelemahannyer,jangan DENGKI!,jangan mementingkan diri sendiri..jangan cari kessalahan orang lain je tapi kesalahan diri tak nampak.jangan SIBUK hal org sgt larh!!mind ur own business bleyh tak???!!JANGAN!!JANGAN!!!JANGAN!!


p/s:aku cakap ni aku untuk menasihatkan diri aku jua..aku sedari kelemahan aku....aku juga bnyak wat salah...bnyak salah dan khilaf...hope taida dendam...pepon thankz to kyra n izzah for the sharing moment...to pika to0....walaupon die takder....