Sunday, April 25, 2010

ehhhhhh???!!!!?

ehhhhhhhhh???
lame nye aku tak jenguk belog ni....rase rindu plak...eh ko sihat tak blog ? hehe..sewel sebentar . almaklumlah lama tak bersua . aku pun pelik, nape lah aku rase malas nk update blog akhir2 ni . maybe sebab aku nk exam kowt . nk study la konon2 nyer . [ study la sangat..haha ] . actually maybe sebab aku dah kekurangan idea kowt . nk tulis entry pasal ape ek ? pasal diri aku nanti , readers bosan la plak . tak abes2 nk citer pasal diri sendiri .
B.O.S.A.N. tapi suke ati aku lah nk tulis ape pon kn ? blog aku nih . ish2...ADILA...stop merepek!!

Sebenarnya aku baru je abes final exam . sem ni mmg bez . amik satu subjek je . walaupun ambil satu subjek je . ianya susah jugak orhh !! ingat senang ker ?? adoi...tak taw lah apa nk jadi .

next week ada exam lagi . EPT which means English Placement Test . uishhh . yang ni lagi penting seyh . tak nak aku kene repeat . buang mase . ' ko jgn main2 la dila,belajar elok2 . nt boleh tolong mak '.alamak...tengiang-ngiang kata-kata nasihat akak kesayangan ku...huhu . baik la akak . i'll try . eh no .I will and I must do it .

roomates aku sekarang pon da tak berape nk btol akhir2 ni .hehe .jgn marah ye izah,kyra n pika .

KYRA
  • sekarang ni tengah gile and menggilai seorang lelaki yang bernama Anas Tahir a.k.a adik Faizal Tahir . katanya mamat ni sweet,hensem,and macam2 lah . aku tgk biase je .hehe .aku ni bukan jenis fanatik pon .
IZZAH
  • kak jah pulak tngah hot berkawan ngan Badd Miyachi . wah . wah semakin intim .tapi aku tawu . jah tetap setia ngan pipin .hehe .selalu gak lepak2 ngan Bad n sekutunye . aku kalau lepak senyap je .biase la . less self-esteem .haha.comunication skills pon tak de .huhu
PIKA
  • pika ni plak . susah sket nk tawu perkembangan die . yang aku tawu . die ni still lg la ngan madie . itu sudah semestinye .hehe .cepat2 la kawen .kan senang .hahaha .
AKU
  • aku pulak mcm beser je . tak de pe yg bez .. scandal tu ade la kowt sket2  . eh scandal tu ape ek ?haha..aku sebenarnye tak jumpe lagi r Mr. Right..bile nk jumpe tu tak tawu lah . hmm .Mr. Right.....di mane kamu ~~~mereng pulak !!! hehe..ok lah .. 
walaupon bnyak bende yang terjadi dan dalam mase terdekat ni . tp aku l malas la nk type dlm belog ni . banyak sangat . perkataan MALAS dah lumrah la . ish3..tak elok2 . eh . aku masih ingat kat budak tu larh . benci betol . ish~~~~ geram aku.!!!tak suke.........

p/s:sory la sume .aku ni bukan jenis puitis2 sgt . so,cara penulisan aku ni tunggang terbalik sket . budak darjah 1 pon tak paham  [ eh. tu mmg la ] .pepon,harap korg paham la ye . bye.