Wednesday, January 6, 2010

kasih yng tak di anggap...

Kasih Yang Tak Dianggap

aku mentari tapi tak menghangatkanmu
aku pelangi tak memberi warna di hidupmu
aku sang bulan tak menerangi malammu
akulah bintang yg hilang ditelan kegelapan

selalu itu yg kau ucapkan padaku

sebagai kekasih yg tak dianggap
aku hanya bisa mencoba mengalah
menahan setiap amarah

aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan


sebagai kekasih yg tak dianggap
aku hanya bisa mencoba bersabar
ku yakin kau kan berubah



Assalamualaikum....
pepagi bute camni aku tak tido lagi an...bukan ape,tak leyh nak tido...so,sengaja aku nak luahkan perasaan aku kat my dear blog ni...huhu...
which is better??couple or single...sengaje aku keluarkan isu ni.untuk tatapan kalian semua...pada aku,single atau couple,tak kisah....single pon ok,couple pon ok...dulu mase di sekolah,boleh kate semua kawan2 aku yang couple,mesti mnasihati aku tak payah la cinta cintun ni....banyak masalah...almaklumlah aku ni tak berpengalaman dalam cinte2 ni...so ku terfikir...hmm...btol jugak...bnyak masalah la couple2 ni...tgk deowg macam tension je....tapi kadangkala kemahuan untuk merase bagaimana perasaann ketika bercinta ni,mestila ade...tp bile pk2...btol jugak ape deowg ckp...so aku pon go on je la dgn diriku yg single...bukan sebab aku yg taknak...tapi takde orang yang nak...sape la diri ini kan...
pejam celik pejam celik,usia pon da mnginjak ke 18...insyaallah bulan 2 ni da masuk 19 tahun aku hidup kat dunia ni....hmm..sweet 19...lalu aku terfikir bila seorang lagi kawanku menasihati aku supaya tak yah la couple2 ni...skali lgi aku dinasihati bende yang same oleh orang yang berlainan...sume yang menasihati aku sebegitu tak lain tak bukan sebab deowg rase tertekan dgn masalah cinta mereka...aku terfikir sejenak...aku tak berhak ke merasa ape itu cinta???sampai aku dinasihati sebegitu...aku pon sebenarnye seperti remaja perempuan yang lain...malah tiada perbezaan sangat pon..yang inginkan pengalaman...tapi takpe la....belum sampai seru lgi...hmm..lagi pon sape la aku...rupe pon tak bape nak ader,...takpo la...cinta pada keluarga,teman2 sudah cukop bagi ku..abiarlah cinta illahi mengiringiku hingga ke akhirat kelak...amin..
da tido...bye sume..
wassalam..