Friday, January 1, 2010

rOcK The WorLd




wah..kali ni gempak pnye....bermule ngan idea saddam...kteowg pon bersetuju tok gi ROCK THE WORLD 9..best kowt...pagi tu lepas exam,tros kteowg blah gi kl sentral...first...mesti r tukar baju an...nak wat pe lagi....tkkan nak gi rtw pakai jubah kot...ahaha...so lapas sume2 tu..kteowg pon pgi la masjid jamek dulu..tggu saddam kat ctu...saddam bwak kwn..zakuan n hanis...so kte owg pon knal2 la ngan deowg...then hanis lak ade bwak kwn gak..rupenye,kumin..takkan tk knal an..mesti r knal...haha..then saddam kate ade lagi kwn die nak ikot...so tak pe la..kte owg tggu je la..rupe2nye,,,si asyraph(budak yg aku knal kat fb)haha..cam klaka plak..so tak pela..kat ctu bawu la aku tgor die...then bertolak gi stadium bkt jalil..huhu

sampai stadium...tgk2 ujan lebat...huhu..abes make up i...haha..tak der la...sampai sane kteowg pg indie stage dulu...hujan kteowg dok bwh khemah kat tepi2 tu je...ble ujan da reda bwu kuar tgk deowg prform...band ape ntah...tetibe je ader sorang kakak ni...die nk snap pic kteowg...die kate die dari majalah utopia...die ckp sebab kteowg pnyer dressing cam sweet,so die nk ambik gmbr kteowg...haha..pelek je..huhu..tapi tak puas atinye,..owg laen sume tgk n kate kteowg YUNA..huhu..mne ader..pkai selendang je kot...tapi lam ati cam bgge gak la..hahak..

pastu malam tu,bunkface perform last skali...tapi die nyanyi 2 lagu je...frust giler..tapi takper..malam tu..aku overnight kat luar..kat tepi stadium..rumate aku giler marah kowt..haha..klaka..aku kate tak pe..coz bnyak dak laki...so mlm tu stay up smpy pagi....maen truth or dare..haha...bez gak...klaka pon ader...pape pon...mmg bez r lepak ngan korang..huhu...sngaje aku pendekkan citer...pnat la nk citer kat cni...lgipon aku da ngantok...huaaaaa......dah nguap...bye...happy new year....huuhu

p/s:kteowg mmg r pgi tmpat cam gitu,tapi takde la wat keje2 yg tak senonoh an...kteowg stil lagi jge diri kteowg...takde r sampai wat prkare yg tak elok an...kteowg gi pon juz 4 fun jer...jgn r pk kteowg gi tmpat cam gitu hati kteowg tak baek,tidak...kteowg ok je...remaje biase...law ader yg bawak citer kate kteowg gedik2 n lompat2 ke ape ke kat sane...tak ,ok..kteowg beser2 jer....huhu..so...paham2 je la ye kgkawan....huhu