Saturday, December 5, 2009

LoL.....luv u

dear blog......
lame aku tak update blog aku ini..sbenarnye bnyak citer yg nak diciterkan...tapi tak pe la...aku citer certain story je la.....sbenarnye kan...aku fall in love..haha..klaka kan??dgn sape??ntah..aku pon tak tawu.....yg aku tawu muke die ensem r bg aku....bg korang aku tak tawu la...aku usya mamat ni da lame....dari sem 1 lagi...but...aku ni juz boley usha dri jaoh je la...tapi aku tgk die pon pndang aku gak(bkan nak perasan...hehe)aku suke tgk muke die....ala2 shah rukh khan doe...haha....tapi tak tawu la kan..kkadang ni muke je cam ensem...tapi perangai aku tak tawu lakan,...tapi dari pndangan aku...die jenis yg pendiam kot....ntah la...1st impression je..huhu....law nak tawu...stiapkali aku gi mne2...aku slalu bharap dpt jumpe die...haha....ni kes angau da ni...adoyai...camano nak buat ni....huhu...tdo pon teringat2...haha...
kan best law die jdoh ku...hehe...mne tawu kan...tapi aku serahkan kat Allah je...bab jdoh ke ajal...kan??

eh..eh...pk sal jodoh plak...study weh...study...haha....isnin ni econs.....