Sunday, December 6, 2009

Beli W1max

assalamualaikum...
Tadi aku n pika kuar gi kl central...pg teman die beli w1max,...actually aku dah beli da smalam...ri ni teman die plak...ok jgak la gne wimax nih...tapi tak la laju sgt..boleh la...
Nak dijadikan citer,mase nak masuk kl central...ade polis wat spot check...mse tu aku n kwn aku tu,pika...pkai jubah...haha..alim kowt...polis tu keje die check warga asing kat m'sia ni...tetibak je di tahan aku ngan pika..die ckap..
"2 orang tu datang sini!"
"bagi ic"
aku ngan pika ape lagi..cuak kowt....tgk muke pon tawu kteowg cuak...haha...
"nape ni"aku tnye kat polis yg bpangkat pakcik tuh..
"jgn takot,owg skang ni ske terlupe bwk ic...sje nak check"
kteowg pon bg la..lam ati....pak cik ni nak kena,,..sje je nak tahan aku,..engat aku foreigner ke...dah la budak uia ade kat blakang aku tadi..nsib bek deowg tak knal aku..huhu...pk cik tu siap tnye lagi aku dok baling area mne...pak cik ni apsal??haha...

then kte owg pon gi la masuk la kl cntral smbil mngutuk2 pok cik tu...tak pasal2 kteowg dpt dosa free,...haha...pak cik ni pon satu...yg nak than kteowg tu wat pe...nak ngorat ckp r nak ngorat...haha(mremang lak bulu roma ku..)haha