Sunday, November 1, 2009

I'm Still here

hari berganti minggu.minggu berganti bulan,jam berganti betri....tut...tut.. da msok sem 2 aku kat uia...hmmm...kejap je rase...lam mse yg sekejap tu...mcm2 da jadi..ape leh buat...ari tu panjang datang uia kowt....jmpe jah n ayu...then aku pon ikot skali la...dah kak jah n ayu ajak...aleh2...kne saman bab dress code tak btol...huhu...mlayang 10 hinggit aku...1st time kot kne saman....tak nak dah wat cam tu pasni...huhu...then skang ni aku berazam tak nak shopping dah..yela...kopak kowt asyik shopping je...skang ni aku nak try wat part time..tu pon law ade rezki...huhu...aku mcm nk give up je...tak nak study...aku nak keje....tak nak nyusah mak lagi....da la abah takde....huhu...tapi...law tak study cam ne nak dapat keje bez2.....tak pe la...aku juz go on je la....
ikut je flow...aku nak sukses bia dapat tnggung mak...mak tak payah menoreh lagi.....cian mak...pepon...I LOVE U MOM.....huhu