Monday, September 7, 2009

shopping...??!!@#$%*



Hari sabtu tu aku gi jalan tar agi dgn membe...kuar ngan classmates aku...iza,ayu n pika pon kuar tapi aku kuar dulu la ngan membe aku...pastu jumpe deorg kat jln tar...mule2 aku gi sogo...tapi malang tol nasib kiteowg coz tak leh masok coz ari tu ari member card die je,,..bodo btol...tension tol...
pastu...dh abis shopping selendang...kteowg plan nak gi ts lak..bukak pose ngan classmates...kt ts ape lgi...shopping sakan la...beli la cardigan selai n beg...fuh..byk gak dwit aku melayang...
then...aku lepak ngan iza...kteowg separate ngan classmates aku...lepak2 jap...tukar lak...aku separate ngan iza...
ptg tu aku jln ngan tika,n nad n madi...tgh jalan2....ade sorg mamat tu dtg kat aku...die kate nak kwn ngan aku...aku kepelikan sebentar,,..n die kte lepas die jumpe aku jln sorg2.. die pusing 1 floor tu utk cari aku...gerun gak aku...aku tak nak bagi no phone tapi die kate die akan follow aku smpai aku bg...gilak ke ape...so scary..last2 aku wat tatau je,...lme2 die pon fed up...haha...biaula..janji aku slamat...
buke pose ngan classmate aku...time tu tmpat da tak bnyak da...so dptla tmpat tak bez...huhu...nak wat cam ne...
balik tu aku msg ngan sesorg...die wat researh pasal shopping...rajin tol die...haha
then semalam...
aku kuar agi...gi mid valley...ngan iza n classmates aku...tika,nad n madi...aku shopping lgi...beli kasut carlorino...mahal doe...tercekik gak aku...tp aku geli gak nak pakai coz kulit ular...huhu
balik tu naek kete kawan lisa...laki la...berhimpit kat belakang tu 5 owg..cam tin sadin da jadinye...haha...
hhhhhhmmmm...pepon...that day is the best day...dpt sesame ngan kgkawan...
i love u all...huhu